Book Appointment

© Union Dental. All rights reserved. Powered by YOOtheme.

Planuojate apsilankyti pas kineziterapeutą? Štai koks idealus klientas kineziterapeuto akimis

Idealus klientas kineziterapeuto akimis:

1. Nevėluoja

2. Pasirinkęs tinkamą aprangą.

Jei turite sutrikimą viršutinėje kūno dalyje užsidėsite didelį pliusą kineziterapeuto akyse jei iškart ateisite su maikute kuri apnuogina kuo daugiau menčių ar pečių zonas. Minusas už atėjimą su aptemptomis odinėmis kelnėmis turint kelio problemas..

3. Nepuola su reikalavimais ir nesitiki stebuklo ar super greitų rezultatų.

Tik įvertinus būklę, pastebėjus kaip kūnas reaguoja į tam tikrus gydymo metodus galima nuspręsti kaip ir kiek laiko reikėtų laukti ženklaus pagerėjimo.

4. Prieš užsiėmimą nerūko.

Specialistai dirbantys artimai su žmogaus kūnu jaučia ne tik kad ką tik rūkėte, bet ar senokai prausėtės, ar jums yra pagirios kurių metu nerekomenduojama lankytis, nes tai gali iškreipti esamą fizinę būklę.

5. Nekritikuoja specialistų pas kuriuos buvo anksčiau.

Kiekvienas specialistas dirba su savo metodais, turi savo filosofiją, kiekvienas stengiasi padėti. Vieni yra profesionalesni nei kiti, tačiau dėl to nereikėtų kritikuoti ar šmeižti jei jis nepadėjo. Prisiminkime kad specialistas nėra atsakingas 100% už jūsų būklę, nuo paciento ne ką mažiau priklauso kaip viskas klostosi. Lygiai tas pats galioja ir specialistams, turbūt dar blogiau kuomet nepagrįstai kineziterapeutai kritikuoja vieni kitus, ypač klientams..

6. Yra atviras savo problemoms, nebijo pasipasakoti, analizuoti esamą situaciją.

Dažnai mamos pamiršta kad vaikams jau aštuoniolika, moterys ar vyrai pamiršta kad partneris ne vaikas. Ne visada prie tokių artimųjų akių pacientai išsakys viską. Gal yra dalykų kurių gėdijasi.

7. Motyvuotas stengtis dėl savo kūno.

Pasitaiko atvejai kuomet žmogus nenori įdėti jokių savo pastangų. Tikisi kineziterapeuto magiško “patraškinimo” ar vieno pratimo kuris išspręs viską.

8. Žino kur eina.

Žinoma, normalu kad dar nėra visiems aiški kineziterapeuto specialybė. Kad tai gydymas judesiu, o ne vaistais ar masažais.

Kineziterapija 24/7informacija

Šakių rajono visuomenės sveikatos biuras
Kur mes esame

Bažnyčios g. 39 A
LT-71123, Šakiai

Kontaktai
Darbo laikas
  • Pir - Ket

    8 - 17 val.

  • Pen

    8 - 15.45 val.

  • Šeš - Sek

    Nedirbame

Privatumo politika | Asmens duomenų apsauga

© Union Dental. All rights reserved.
Powered by YOOtheme.

© Visos teisės saugomos, Šakių rajono visuomenės sveikatos biuras

Skip to content