Book Appointment

© Union Dental. All rights reserved. Powered by YOOtheme.

Jaunimo stovykla „Linksminkis sveikai”

Š.m. rugpjūčio 28- 30 dienomis vyko Jaunimo stovykla „Linksminkis sveikai”🤩⛺️

Šakių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras įgyvendinant projektą „Visuomenės sveikatos paslaugų kokybės gerinimas Šakių rajone” pakvietė jaunuolius į gamtos apsuptyje įsikūrusią sodybą/vilą „Laurynė”, kur jaunuoliai praleido tris nuostabias įspūdžių pilnas dienas.

Projekto tikslas- pagerinti visuomenės sveikatos paslaugų kokybę ir prieinamumą Šakių rajone.

Stovykloje jaunuoliai išbandė įvairiausias veiklas: susipažino ir bendravo su bendraamžiais, žaidė įvairius sportinius, veiksmo, edukacinius bei stalo žaidimus, vyko pokalbiai apie sveiką mitybą, sveikatai palankius kasdienius įpročius, emocijas ir jų valdymą, dalyvavo tiek dieniniame tiek naktiniame žygiuose, sveikai maitinosi, kokybiškai ilsėjosi ir turėjo galimybę stebėti, pajusti ir pažinti mažus gamtos stebuklus.

Jaunimo stovyklos, skirtos skatinti jaunimą laisvalaikį leisti sveikai (be alkoholio ir kitų žalingų medžiagų), mokyti juos rasti kitų patrauklių laisvalaikio alternatyvų, tokių kaip sportas, žaidimai, bendravimas.

Tyrimai rodo, kad jaunimas leisdamas laisvalaikį kartu su draugais dažnai vartoja įvairias priklausomybes sukeliančias, apsvaiginančias medžiagas (alkoholį, cigaretes, narkotikus).

Stovyklos yra skirtos skatinti jaunimą linksmintis sveikai, be svaigalų, jų tikslas parodyti sveikas ir smagias alternatyvas. Vaikų stovyklų nauda yra įrodyta moksliniais tyrimais, jos skatina asmeninį tobulėjimą, padeda susirasti draugų, stiprina bendravimo įgūdžius, stiprina fizinę ir emocinę sveikatą.

Projektą bendrai finansuoja Europos sąjunga.

Šakių rajono visuomenės sveikatos biuras
Kur mes esame

Bažnyčios g. 39 A
LT-71123, Šakiai

Kontaktai
Darbo laikas
  • Pir - Ket

    8 - 17 val.

  • Pen

    8 - 15.45 val.

  • Šeš - Sek

    Nedirbame

Privatumo politika | Asmens duomenų apsauga

© Union Dental. All rights reserved.
Powered by YOOtheme.

© Visos teisės saugomos, Šakių rajono visuomenės sveikatos biuras

Skip to content